Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - وزیر نیرو با اشاره به برنامه‌های دولت برای کنترل منابع آب زیرزمینی گفت: با تعادل بخشی بین منابع و مصارف به دنبال این هستیم که سفره‌های آب زیرزمینی در یک تغذیه طبیعی امکان باز چرخش را داشته باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد،‌ علی اکبر محرابیان در حاشیه بازدید از طرح اضطراری آبرسانی به شهر یزد در گفت‌وگو با خبرنگاران در خصوص تغذیه آب‌های زیر زمینی اظهار داشت: دوم فروردین ماه روز جهانی آب است و نامی که برای این روز معین شده است آب‌های زیرزمینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه تغدیه آب‌های زیر زمینی از برنامه‌هایی است که ما باید در همه قسمت‌های کشور آن را دنبال کنیم،‌ خاطرنشان کرد: برداشت‌های بیش از حد از سفره‌های آب زیرزمینی باعث ایجاد فرونشست‌های جدی شده است و شرایط بدی را برای محیط زیست به وجود خواهد آورد. 

محرابیان بیان کرد: مهم‌ترین برنامه‌ای که ما دنبال می‌کنیم این است که با تعادل بخشی بین منابع و مصارف به دنبال این هستیم که سفره‌های آب زیرزمینی در یک تغذیه طبیعی امکان باز چرخش را داشته باشند. 

اجرای بزرگ‌ترین پروژه پدافندی یزد/ تاب‌آوری در برابر قطعی آب استان یزد از 24 ساعت به 10 روز افزایش می‌یابدوزیر نیرو: 10 هزار مگابایت نیروگاه در سطح کشور احداث می‌شود

وی گفت: در سطح کشور در برخی از سفره‌های زیرزمینی سطح آب به شدت کاهش بافته و میزان فرونشست زیاد است و متأسفانه بعضا دشت‌ها فرونشست‌های بالایی دارند که ان‌شاالله با رعایت تعادل بین تغذیه سفره‌ها و مصارف شاهد حل این مشکل باشیم. 

وزیر نیرو در پاسخ به این سوال که وزارت نیرو چه برنامه‌ای به غیر از انتقال منابع آب از یک استان به استان دیگر برای تأمین نیاز آب استان‌ها دارد اظهار داشت: تأمین منابع آب در هر استان و در هر شهری متفاوت است و در هر محلی شرایط و برنامه خاص خود را دارد. 

وی بیان کرد: یکی از طرح‌هایی که ما به طور جدی دنبال می‌کنیم انتقال آب شیرین از دریا به استان یزد است که مرحله اول آن برای تأمین آب صنایع به بهره‌برداری رسیده است و مراحل بعدی هم در دستور کار قرار دارد که اطلاعات دقیق‌تر آن را بعدها اعلام خواهیم کرد. 

انتهای پیام/781/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آب زیرزمینی منابع آب سفره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۴۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت مجلس با جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) در جریان رسیدگی به جدول شماره ۲۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور (بخش دوم- جداول) با عنوان «منابع و مصارف حوزه انرژی»، با تصویب این جدول موافقت کردند.

در جریان بررسی این جدول در صحن مجلس، هادی بیگی‌نژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس به ارائه توضیحات درباره جدول شماره ۲۲ لایحه بودجه پرداخت و گفت: این جدول هم در بودجه سال گذشته و هم در بودجه امسال وجود داشت و بر اساس آن دولت مکلف شده است تا تمام جزئیات مربوط به فرآورده‌های نفتی و گازی را اعم از قسمت این فرآورده‌ها در این جدول بیان کند. همچنین دولت مکلف است که ذینفعان آن را مشخص نماید و جدول مصارف کلان این حوزه را نیز در پیوست لحاظ کنند.

وی افزود: تمام درآمد‌های نفتی و زنجیره آن و مصارف این حوزه با این جدول مشخص می‌شود. همچنین در جداول الحاقی نیز آنچه در احکام درباره حساب سرمایه‌گذاری و حساب بهینه‌سازی آمده در جدولی درج شده است.

در ادامه حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ طی اظهاراتی تاکید کرد: در این جدول فعل و انفعالاتی که در حوزه نفت رخ می‌دهد، مشخص می‌شود. در واقع این جدول، جدول شفافیت بوده و نورافکنی به داخل تاریک‌خانه‌ها است، البته منظورمان این نیست که خلافی صورت می‌گیرد، اما تمام اعداد فروش نفت در این جدول شفاف می‌شود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی همچنین در جریان بررسی جدول ۱۰- د با عنوان «طرح‌های ملی از محل توازن»، پس از مخالفت با تصویب این جدول، به پیشنهاد محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی مبنی بر بازگشت اعتبارات بخش د جدول ۱۰ به بخش توازن موافقت کردند.

قالیباف گفت: به دلیل اینکه منابع این بخش از بخش توازن برداشت شده است و به دلیل اینکه پیشنهاداتی هم وجود دارد، به نظر بنده باید این منابع به بخش توازن بازگردانده شود.

وی اظهار کرد: مواردی که به بخش توازن باز می‌گردد یا ردیف دارند و یا بر اساس طرح‌هایی است که ردیفی ندارند؛ بنابراین اگر ردیف دارند باید به بخش توازن بازگردانده شوند و اگر ردیف ندارند باید بر اساس شاخص توزیع شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • موافقت مجلس با جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳
  • جدول منابع و مصارف «حوزه انرژی» به تصویب رسید
  • جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها تصویب شد