Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح الله اسدپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس آخرین پایش های صورت گرفته سفره های زیرزمینی دشت های کهگیلویه و بویراحمد ۴۱میلیون مترمکعب کسری آب دارد.

وی بیان کرد:امامزاده جعفر، لیشتر، دشت باشت،دشتروم،کلاچو،برمامیون و ممبی از مهمترین دشت های استان است.

مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: برداشت از چاه های غیرمجاز، اضافه برداشت از چاه های مجاز و خشکسالی های پیاپی از دلایل کاهش آب  سفره های زیرزمینی در این استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسدپور تاکید کرد: احداث و ترمیم طرح های تغذیه مصنوعی، پیشگیری از برداشت های غیرمجاز و اضافه برداشت از چاه های دشت های عوامل مهم بهبود آب سفره های زیرزمینی استان از سال ۱۳۹۷ تاکنون بوده است.

وی عنوان کرد: در زمان حاضر وضعیت آب سفره های زیرزمینی دشت های باشت، لیشتر و دشت روم بهبود یافته اما سفره های زیرزمینی ۶ دشت دیگر استان با افت مواجه است.

اسدپور اظهار داشت:ترمیم سازه های تغذیه مصنوعی در ناصرآباد، گرگدا ، شیخ خواجه ، تنگ سپو،تنگ هیگون، ممبی و سولک از دلایل مهم بهبود وضعیت آب سفره های زیرزمینی استان بوده است.

وی بیان کرد: سازه های تغذیه مصنوعی آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد  ۱۵ تا ۲۰ میلیون متر مکعب ظرفیت دارند.

مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: با انجام تغییرات سازه ای که در سال گذشته و امسال انجام شده میزان بهره وری از این طرح ها در مناطق ناصرآباد، گرگدا در دشت امامزاده جعفر و تنگ سپو در دهدشت از ۱۰درصد به ۹۵تا ۱۰۰درصد افزایش یافته است.

وی عنوان کرد: امسال نیز لایه روبی بند انحرافی طرح تغذیه مصنوعی در تنگ هیگون در کلاچو انجام شد و با تکمیل سرریزهای حوضچه ها بهره وری آن به ۱۰۰در صد خواهد رسید.

 مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: تقویت سفره های زیرزمینی و پیشگیری از خسارت های سیل،کنترل رسوب و تقویت سفره های زیرزمینی  از مهمترین مزایای طرح های تغذیه مصنوعی است.

وی با اشاره به اینکه با بالا آمدن سطح آب زیرزمینی مدت زمان روشن کردن پمپ های چاه های کشاورزی کاهش می یابد تاکید کرد: صرفه جویی در مصرف برق،صرفه جویی در زمان  کاهش مصرف انرژی در زمان پیک مصرف از نتایج دیگر طرح های تغذیه مصنوعی است.

میانگین بارش ها در سال زراعی بصورت بلند مدت در کهگیلویه و بویراحمد ۶۵۱ میلیمتر است و از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۵۷۲میلیمتر  باران در این استان ثبت شده بود.

وی همچنین از بهبود وضعیت آب رودخانه بشار در اردیبهشت سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد و افزود: در حالی که دبی آب ایستگاه کلات این رودخانه در سال گذشته ۵.۹ متر مکعب در ثانیه بود امسال به ۸.۲ متر مکعب بر ثانیه رسیده است.


 

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد اختصاصی ایرنا شرکت آب منطقه ای گچساران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد اختصاصی ایرنا شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد اختصاصی ایرنا شرکت آب منطقه ای گچساران کهگیلویه و بویراحمد آب سفره های زیرزمینی تغذیه مصنوعی شرکت آب منطقه ای متر مکعب طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۷۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی بهره بودن استان از ظرفیت سدها را به رهبر انقلاب گزارش می دهیم

دریافت 75 MB

به گزارش خبرنگار مهر، سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، دوشنبه شب در آیین اجلاسیه سرداران و ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه افزود: در تقسمات سدها بهره کهگیلویه و بویراحمد اندک است و باید سهم مردم ما ملاحظه شود.

کد خبر 6092610

دیگر خبرها

  • دهدشت رکورددار میزان بارش‌ها
  • خروجی سد کوثر افزایش داده شد/مهار سیلابها توسط سد
  • اعلام میزان بارش های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
  • انتصاب سرپرست شرکت گاز استان کهگیلویه و بویراحمد
  • مدیرعامل شرکت گاز کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد
  • کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت
  • پیش‌بینی ورود بیش از ۱۰ میلیون مترمکعب آب به سد کوثر
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • بی بهره بودن استان از ظرفیت سدها را به رهبر انقلاب گزارش می دهیم