Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نیروی اسبق با بیان اینکه خالی شدن سفره آب‌های زیرزمینی مرگ خاموش است، گفت: ما متوجه عمق فاجعه نیستیم، همچنان به فکر گذران روزمرگی هستیم به این امید که شاید سال بعد اوضاع بهتر شود.

رحیم میدانی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره تبعات تداوم خشکسالی در کشور اظهار داشت: تغییرات اقلیمی جزء طبیعت کشور ما بوده و آمارها هم این را نشان می‌دهد، ایران همیشه با نوسان‌های کم‌بارشی و پربارشی مواجه بوده است، یعنی چند سالی است که در تحلیل آمارها متوجه تغییر اقلیم شده‌ایم، اتفاقاتی که در آمارهای تاریخی نمونه‌ای نداشته‌ایم، یعنی هیدرولوژیست‌ها اعتقاد دارند که واقعا اتفاق جدیدی افتاده که تغییر اقلیم نام دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مدیریت خشکسالی ضعیفیم

وی افزود: ما آمار روان‌آب را برای مدت 50 سال داریم خیلی از متخصصین دنیا تغییر اقلیم را پذیرفته‌اند که به عوامل انسان‌ساز و عمدتا انتشار گازهای گلخانه‌ای در جو کره زمین برمی‌گردد، اکنون همه دنیا بسیج شده‌اند به نوعی اثر گاز CO2 و دی‌اکسیدکربن را با کاهش سوختی فسیلی و جایگزینی انرژی‌های تجدیدپذیر کم کنند، ما نیز چه تغییر اقلیم را قبول کنیم و یا خیر، عقل حکم می‌کند که موضوع را مدیریت کنیم، در دنیا بحثی بنام مدیریت خشکسالی و یا سازگاری با تغییر اقلیم وجود دارد، هر کشوری باید برای خود برنامه سازگاری با تغییر اقلیم و یا مدیریت خشکسالی داشته باشد که البته ما در این زمینه ضعیف هستیم.

معاون آب و آبفای وزیر نیروی اسبق تصریح کرد: مصوب شده بود که دستگاه‌های متولی برنامه سازگاری با تغییر اقلیم تهیه کنند که علیرغم پیگیری‌ها در دبیرخانه شورای عالی آب نتوانستیم به جایی برسانیم و دستگاه‌های متولی را صاحب برنامه سازگاری با تغییر اقلیم کنیم.

برداشت آب باید 20 میلیارد متر مکعب کاهش یابد

وی گفت: ما 130میلیارد متر مکعب منابع آب تجدیدپذیر داریم که باید حداقل 20 میلیارد متر مکعب از استخراج و استحصال آن کم کنیم تا اوضاع آبی تاحدی تعدیل شود، این عدد بسیار بزرگ و مدیریت آن بسیار سخت است.

زنگ خطر اصلی از زیرِ زمین به صدا در می‌آید

میدانی با بیان اینکه بحران آبی را بیشتر در سفره‌های زیرزمینی شاهد خواهیم بود، خاطرنشان کرد: در مورد آب‌های سطحی وقتی آب کمی پشت سد می‌آید مشهود است که مثلا متوجه می‌شویم باید به جای 100 میلیارد متر مکعب 40 میلیارد متر مکعب برداشت داشته باشیم، اما در مورد سفره‌های زیرزمینی اینگونه نیست چون ذخیره استاتیکی دارند، ممکن است حتی در سال‌های کم‌آبی هم به اندازه سال عادی از سفره آب خارج کنیم و این مسئله را خطرناک می‌کند، به طوری که اکنون روز به روز پدیده فرونشست زمین بیشتر مطرح می‌شود و ما علائم آن را غیر از گیلان در تمامی استان‌ها شاهدیم بنابراین شاید آن زنگ خطر بزرگی که در کمین کشور است در بخش آب زیرزمینی باشد.

به خشکی نخلستان‌های آبادان رسیدیم

وی یادآور شد: هرچند با آب سطحی هم رفتار خوبی نداشته‌ایم، هر زمان با کمبود مواجه می‌شویم، تنها جایی که حقش داده نمی‌شود محیط زیست است، یعنی حق اکوسیستم را مصرف می‌کنیم و به محیط زیست آسیب می‌زنیم به طوری که اکنون پدیده ریزگردها و کانون‌هایی که در عراق و عربستان ایجاد شده به این دلیل است که سهم محیط زیست را می‌خوریم، در دجله و فرات اجازه ندادیم آبی در اروندرود جاری شود تا به خشک شدن نخلستان‌های آبادان برسیم، در هر حال آب‌های سطحی هم آسیب خود را دارند اما بیشترین بحران را در آب‌های زیرزمینی خواهیم داشت چون نصف آب شرب را تامین می‌کنند و در حال حاضر نیز این موضوع که در کجا و با چه هزینه‌ای بتوانیم جایگزین پیدا کنیم مسئله مهمی است.

متوجه عمق فاجعه نیستیم

این کارشناس ارشد حوزه آب با بیان اینکه واقعیت اینکه خالی شدن سفره آب‌های زیرزمینی مرگ خاموش است، تاکید کرد: ما متوجه عمق فاجعه نیستیم، همچنان به فکر گذران روزمرگی هستیم به این امید که شاید سال بعد اوضاع بهتر شود، اما چاره‌ای نداریم جز مدیریت پایدار منابع آب زیرزمینی که اگر مورد غفلت شود جبران‌ناپذیر است.

روزمرگی و غفلت از سفره‌هایی که هر روز خالی‌تر می‌شوند

وی بیان داشت: ما تنها دنبال روزمرگی و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام هستیم و حاضر نیستیم برای مدیریت پایدار منابع آب زیرزمینی هزینه کنیم، حتی وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور متوجه مسئله نیستند، اطلاعات پایه منابع آبی جای کار و مطالعه دارد، هنوز سفره‌های آب زیرزمینی را بدرستی نمی‌شناسیم و به اندازه کافی داده‌ و شبکه پیزومتری در سفره‌های آب زیرزمینی نداریم، بنابراین نمی‌توانیم خوب مدیریت کنیم. در هر حال تا زمانی که در حاشیه بمانیم مشکلی رفع نمی‌شود.

به جای سدسازی به مطالعات پایه‌ای بودجه بدهید

میدانی گفت: اکنون دنده‌ها معکوس می‌چرخند ما به عنوان دست اندرکاران حوزه آب از مسئولین مربوطه می‌خواهیم که از بودجه سدسازی کم شود و به سمت مطالعه پایه‌ای منابع آبی برویم در حالی که تخصیص‌ها بالعکس است، وقتی به مطالعات اهمیت داده نمی‌شود مشخص است که گرفتار بحران می‌شویم، مثلا در پروژه احیای دریاچه ارومیه در بخش سازه‌ای موفق بودیم اما در حوزه آگاهی‌بخشی خوب عمل نکردیم، این حرکت‌های سینوسی نگران‌کننده و بلای حرکت‌های اصلاحی کشور شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سازگاری با تغییر اقلیم میلیارد متر مکعب آب زیرزمینی منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۸۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد

سفره‌های یکبار مصرف از جمله محصولاتی هستند که در زندگی روزمره بسیار استفاده می‌شوند. این محصولات مشتریان بسیاری در بازار دارند، بنابراین تولید سفره یکبار مصرف می‌تواند فرصتی برای ایجاد یک کسب و کار باشد.

با رعایت نکات کلیدی، می‌توان در این عرصه به موفقیت دست یافت. در این مقاله به معرفی راهکارهای کسب موفقیت در تولید سفره‌های یکبار مصرف می‌پردازیم، پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

موفقیت در تولید سفره یکبارمصرف

عوامل بسیاری در موفقیت تولید و فروش سفره یکبار مصرف نقش دارند که شناخت هر یک از این عوامل برای افزایش سود و فروش بیشتر محصولات، لازم و ضروری است. این عوامل عبارتند از:

نوع مواد اولیه:

استفاده از مواد اولیه باکیفیت مهم‌ترین عامل برای موفقیت در تولید و فروش سفره یک بار مصرف است. در تولید سفره یکبار مصرف موادی همچون گرانول، کربن، گرانول نایلون، پلی اتیلن و مستر پیج استفاده می‌شوند. درصد پایین کربن باعث کیفیت بیشتر محصول می‌شود، به همین منظور بیشتر تولیدکنندگان برای ارائه محصولی با کیفیت، از ترکیب 90 درصد گرانول و 10 درصد کربن برای استفاده می‌کنند.

انتخاب رنگ:

انتخاب رنگ متناسب با رنگ‌های مد روز، از دیگر عوامل موثر در سوددهی و فروش محصول است. استفاده از رنگ‌های جذاب و شاد در جلب رضایت مشتری اهمیت زیادی دارد.

خرید دستگاه‌های مجهز و پیشرفته:

استفاده از دستگاه‌های مدرن و مجهز به تکنولوژی روز، عاملی مهم در تولید محصولات با کیفیت است. دستگاه جرقه‌گیر و چاپ نایلون از مهم‌ترین دستگاه‌های کاربردی در تولید سفره یکبار مصرف هستند. برای خرید این دستگاه‌ها باید به تعداد رنگ‌های کاربردی برای چاپ، عرض سفره، پرفراژ نایلون، رولینگ و بسته‌بندی و همچنین برند دستگاه و حجم آن دقت کرد. هرچه امکانات این دستگاه‌ها بیشتر باشد، کیفیت نهایی محصول و فروش آن، افزایش خواهد یافت.

قیمت مناسب:

هرچه قیمت محصول مناسب‌تر باشد و خدمات پس از فروش بهتری داشته باشد، مشتریان بیشتری پیدا خواهد کرد و فروش آن بیشتر خواهد شد. با تعیین قیمت مناسب، فروش افزایش پیدا می‌کند و در نتیجه میزان سود بیشتر می‌شود. پشتیبانی مناسب و خدمات پس از فروش، پاسخگویی به سوالات مشتریان و داشتن گارانتی نیز از معیارهای مهم جلب رضایت مشتری و افزایش فروش هستند.

خلاقیت و نوآوری:

استفاده از طرح‌های جذاب مطابق با سلیقه مشتری و بسته‌بندی شیک محصول، از دیگر عوامل تأثیرگذار در افزایش فروش و موفقیت تولید است. خلاقیت و نوآوری در طرح و بسته بندی، برند محصول را نسبت به سایر رقبا متمایز می‌کند و باعث جذب مشتری می‌شود.

کنترل کیفی محصول:

محصول باید قبل از عرضه به بازار، از لحاظ بهداشت و کیفیت مورد ارزیابی قرار گیرد و در بسته‌بندی محکم و بهداشتی با درج علامت استاندارد، تاریخ تولید و انقضا، نماد حقوق مصرف کننده و برچسب‌های اطلاعات محصول به بازار عرضه شود.

بازاریابی:

بازاریابی درست محصول عاملی بسیار مهم در جذب مشتری و افزایش فروش است. استخدام بازاریاب و نمایندگان فروش متخصص، ارائه طرح‌های جوایز قرعه کشی، تخفیف‌های مناسبتی و تبلیغات در رسانه‌های اجتماعی، برای افزایش فروش بسیار مفید است.

مشتریان خرید وعمده سفره یکبار مصرف چه کسانی هستند؟

بسیاری از مشتریان سفره‌های یکبار مصرف را به صورت عمده خریداری می‌کنند. رستوران‌ها، کافه‌ها، شرکت‌های کترینگ، برگزارکنندگان رویدادهای مهم، مراکز بهداشتی و درمانی، ادارات و شرکت‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی خریداران اصلی این محصولات هستند.

روند قیمت‌گذاری و افزایش تولید

روند قیمت‌گذاری و افزایش تولید سفره‌های یکبار مصرف تحت تأثیر عوامل بسیاری قرار دارد که هر کدام می‌توانند بر قیمت نهایی محصول تاثیرگذار باشند. برخی از مهم‌ترین عوامل موارد زیر هستند:

عرضه و تقاضا:

عرضه و تقاضا از عوامل مهم در تعیین قیمت سفره‌های یکبار مصرف است. اگر تقاضا بیشتر از عرضه باشد، قیمت‌ها ممکن است افزایش یابند و اگر عرضه محصولات بیشتر از تقاضای مصرف کنندگان باشد، قیمت‌ها کاهش می‌یابند.

هزینه‌های تولید:

هزینه‌های تولید از جمله مواد اولیه، نیروی کار، تجهیزات و سایر موارد تاثیر زیادی در قیمت سفره‌های یکبار مصرف دارند. افزایش این هزینه‌ها می تواند منجر به افزایش قیمت‌ها شود.

عوامل اقتصادی:

عوامل اقتصادی مانند تورم، نرخ دلار و عوامل مرتبط با اقتصاد کلان نیز می‌توانند بر قیمت‌گذاری و افزایش تولید سفره‌های یکبار مصرف تاثیرگذار باشند.

رقابت بازار:

وجود رقبا و رقابت در بازار نیز بر تعیین قیمت‌ها تأثیر دارند. اگر بازار پر رقابت و قیمت‌ها رقابتی باشد، تولیدکنندگان ممکن است به دنبال حفظ یا جلب سهم بازار با قیمت‌های پایین‌تر باشند.

با رعایت موارد ذکر شده در این مقاله و استفاده از ایده‌های مناسب، می‌توانید به موفقیت در تولید و عرضه سفره‌های یکبار مصرف دست یابید و در بازار رقابتی به عنوان یک برند معتبر همچون برند آراسته شناخته شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید محصولات باکیفیت شرکت آراسته با کارشناسان سایت تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

کد خبر 749713

دیگر خبرها

  • حجازی سرپرست تیم استقلال شد
  • چهارده تغییر مدیریتی استقلال در یک دهه
  • خود را به رویکرد امنا برای تغییر مدیریت مجلس آینده پایبند می‌دانم
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • دلیل بارش‌های ناگهانی و سیل آسا در ایران چیست؟
  • نخلستان‌های کهن در روستاهای خوزستان + فیلم
  • کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه از ۵۰ میلیون مترمکعب فراتر رفت
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید
  •  تغییر نام استقلال مشکل‌ساز می‌شود؟