Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون راهبردی و نظارت بر بهره‌برداری شرکت آبفای کشور با بیان اینکه سفره‌های زیرزمینی لرستان با ۶ متر افت همراه است، گفت: ۱۰ هزار روستا در کشور طی سه سال آینده از طریق جهاد آب‌رسانی تأمین آب می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، هاشم امینی  صبح امروز در نشست مشترک سازگاری با کم‌آب و شورای حفاظت از منابع آب لرستان در سالن جلسات استانداری با اشاره به اینکه 10 هزار روستا در کشور طی سه سال آینده از طریق جهاد آب‌رسانی تأمین آب می‌شود، اظهار داشت: چالش کم‌آبی و بی‌آبی در تمام بخش‌های مصارف به‌عنوان یک چالش بزرگ تبدیل شده‌است، همه حوزه‌ها را درگیر کرده و برنامه‌ریزی دقیق برای رهایی از این مشکل ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تنوع و تعدد تأمین آب شرب، مباحث کیفی را هم با ریسک همراه کرده‌است، افزود: منابع اعتباری برای تکمیل پروژه‌های آب‌رسانی و تکمیل سدها باید به‌صورت صددرصد به استان لرستان تخصیص یابد تا بتوانیم مشکلات این حوزه را کاهش دهیم.

معاون راهبردی و نظارت بر بهره‌برداری شرکت آبفای کشور با اشاره به اینکه منابع استفاده در حوزه کشاورزی هم از وضعیت مناسبی برخوردار نیست، عنوان کرد: 2 تانکر آب‌رسانی برای استان لرستان درنظر گرفته شده است که باید مسئولان مربوط اقدامات لازم را پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه طرح‌های محرومیت‌زدایی شهرستان چگنی به‌صورت ویژه دیده می‌شود، بیان کرد: آب شرب شهرهای لرستان از چشمه و چاه تأمین می‌شود که این موضوع مشکلاتی را به همراه دارد.

امینی گفت: بر استفاده از منابع آب زیرزمینی، چشمه و راهکارهای مناسب برای جلوگیری از خطر بی‌آبی در حوزه منابع آب ایران تمرکز خواهد شد.

معاون راهبردی و نظارت بر بهره‌برداری شرکت آبفای کشور با اشاره به برنامه‌های بازدید از استان‌ها تصریح کرد: بازدید میدانی و تمرکز بر پروژه‌ها با چالش منابع آب در اولویت قرار دارد.

امینی اظهار داشت: استان لرستان سالانه با میزان بارش بیش از 350 میلی‌متر مواجه بوده که عدم تمرکز و برنامه‌ریزی در ذخیره آب موجب ناپایداری در آب شرب شده‌است.

وی با بیان اینکه سفره های زیرزمینی لرستان با 6 متر افت همراه است، گفت: همین مسئله منابع آبی این استان را در آینده با چالش‌های بزرگی مواجه خواهد کرد.

عملیات اجرایی این سد معشوره اواخر تیرماه آغاز می‌شود

استاندار لرستان در همین جلسه با بیان اینکه چشمه‌سارهای این استان در حال خشک‌شدن است و نیازمند تغییر نگاه و تجدیدنظر در نحوه مصرف آب شهروندان هستیم، اظهار داشت: حدود 6 متر از منابع آب زیرزمینی استان افت پیدا کرده و نزولات جوی نیز کاهش داشته است.

فرهاد زیویار با اشاره به دستور ویژه رئیس‌جمهور درخصوص سد معشوره، افزود: تجهیز کارگاه توسط پیمانکار انجام شده و کار مطالعاتی سد هم دهه پایانی تیرماه تحویل وزیر می‌شود تا دستور اجرا صادر شود.

استاندار لرستان با بیان اینکه ذخایر آبی این استان بین 100 تا 200 میلیون مترمکعب است، عنوان کرد: در سفر اخیر رئیس‌جمهور در 19 آذرماه به لرستان ساخت معشوره مطرح شد و جزو مصوبات سفر قرار گرفت و از طرف معاون اول رئیس‌جمهور نیز ابلاغ شد.

وی با اشاره به اینکه تغییر و تحولات وزارت نیرو علت تعویق ساخت سد معشوره بوده‌است، بیان کرد: تأکید وزیر نیرو تسریع در ساخت معشوره بوده و است.

زیویار با بیان اینکه هر ماه موضوع سد معشوره پیگیری می‌شود، گفت: قول داده شده‌است که عملیات اجرایی سد معشوره پس از اتمام طرح مطالعاتی در دهه آخر تیرماه آغاز شود.

مشکلات ادامه‌دار بی‌آبی در جنوبی‌ترین شهرخراسان رضوی/مردم گناباد تابستان را با قطعی آب آغاز کردندتشدید مشکلات بی‌آبی در روستاهای ‌کهگیلویه/‌ تانکرهای آبرسان در منطقه مستقر می‌شوندروایتی از روزهای بی‌آبی مرزنشینان خراسان جنوبی/ تاخیر 7 ساله در آبرسانی زندگی مردم 24 روستا را مختل کرد

استاندار لرستان با اشاره به بازدید خود از سد ایوشان، تصریح کرد: باغداران و صاحبان احشام از 18 تیرماه با هماهنگی و مدیریت شرکت آب‌منطقه‌ای استان، می‌توانند با یک نوبت‌بندی عادلانه از بخشی از آب ذخیره شده سد ایوشان استفاده کنند.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان لرستان سد معشوره بی آبی آب رسانی منابع آب شرکت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۲۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استاندار لرستان  در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست قانون بودجه را مطالعه کرده و سهم دستگاه خود را احصا کنند.

ابوطالب شفقت با بیان اینکه صرف هزینه‌های باقیمانده سال ۱۴۰۲ تا پایان تیرماه باید پیگیری شود، اظهار داشت: مدیران همچنین لازم است همه تبصره‌های مربوط به سال ۱۴۰۳ از محل منابع متمرکز در اختیار دستگاه‌های اجرایی سهم استان را مشخص کنند و نسخه‌های تهیه شده را در اختیار استانداری قرار دهند، تا بتوانیم بیشترین منابع را جذب کنیم.

استاندار لرستان اضافه کرد: مدیران باید مسئول تأمین منابع دستگاه‌ها را انتخاب کنند و از طرف استاندار نیز به زودی یک نفر مسئول تامین منابع انتخاب و منابع و تسهیلات مورد نیاز استان پیگیری خواهد شد.

شفقت تصریح کرد: تأمین منابع باید به طور جدی پیگیری شود و بخش‌های عمرانی، اقتصادی و اجتماعی پیگیری شود و حداکثر تا آخر اردیبهشت مدیران قانون بودجه را مطالعه کنند و نوع اجرای برنامه‌ریزی پیگیری شود.

وی با تأکید بر لزوم مدیریت جهادی از سوی مدیران دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار سازماندهی شده و تأمین منابع در دستور کار قرار گرفته است. اگر مدیران نسبت به راهکارها نظری بیان کنند و اگر نه باید موارد مورد نیاز استان را اجرا کنند و این اتمام حجت است.

شفقت با بیان اینکه کارکرد مدیران به عنوان کارکرد وزارتخانه مربوطه به دولت ارائه می‌شود، افزود: باید تلاش کنیم بودجه‌های دستگاه ها باید پیگیری شود و سهم استان باید گرفته شود.

وی همچنین از مدیران دستگاههای اجرایی خواست به طور منظم در جلسات شورای برنامه ریزی حاضر شوند، و افزود: اعتبارات تملک دارایی تا پایان تیرماه باید هزینه شود و در این بخش می‌توان از وزارت خانه‌ها درخواست منابع کرد.

استاندار لرستان با اشاره به اجرای موفق طرح بیمارستان نیایش ادامه داد: این طرح در دولت سیزدهم با پیشرفت بسیار خوبی اجرا شده است.

شفقت با تأکید بر اینکه مسئولان باید با سرعت و رویکرد کارشناسانه پاسخگوی استعلامات باشند، همچنین گفت: فرصت جذب منابع وجود دارد و بودجه هنوز بسته نشده است در این راستا مدیران باید برای جذب حداکثری اعتبارات تلاش کنند.

در این جلسه ۱۱ مصوبه امور زیربنایی اداره کل راه و شهرسازی تصویب شد.

دیگر خبرها

  • خطرناک‌ ترین استان در بحران فرونشست
  • بسیج سازندگی آب شرب ۲۳۲ روستای اردبیل را تامین کرد
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • آبرسانی بسیج سازندگی به ۵۰۸ روستای استان اردبیل + فیلم
  • تأمین آب ۱۲۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم